Gránit Bank

Gránit Bank

Élen a digitális bankolásban
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam at cursus sem. John Doe, company name
Befektetés időpontja
Partnered 2013

Befektetés összege
32.000.000

Kik ők?

A GRÁNIT Bank 2010-es alapítása óta a legmodernebb online banki megoldásokat és digitális pénzügyi szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek, annak érdekében, hogy kimagasló ügyfélélményt biztosítson, és stabil partnere legyen az értéket teremtő vállalkozásoknak. Zöldmezős bankként kezdte meg tevékenységét, és mára Magyarország leggyorsabban növekvő és legköltséghatékonyabb bankjává vált, elsősorban annak köszönhetően, hogy elsőként valósította meg a digitális banki üzleti modellt Magyarországon.

Gyors, kényelmes és biztonságos pénzügyi szolgáltatásokat nyújt kedvező feltételekkel, amelyek bárhol és bármikor könnyen és egyszerűen elérhetőek vállalkozások és magánszemélyek számára digitális csatornákon. A Bank a működése 4. évétől kezdve nyereséges, tőkéje folyamatosan növekszik.

A GRÁNIT Bank innovatív digitális pénzügyi megoldásait számos díjjal ismerték el. A Bank 2020-ban az Mastercard Év Bankja versenyén elnyerte Az év leginnovatívabb bankja, Az év prémium banki szolgáltatása és Az év fenntartható bankja címeket.

Számokban

A Széchenyi Alapok a hazai vállalatok vezető tőkefinanszírozó partnere. Célja a magyar gazdaság versenyképességének javítása, az innovatív iparágak fejlesztése, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásának elősegítése és gazdaságfejlesztési célok megvalósítása.

0

Milliárd

0

Számokban