Cer Cargo

CER CARGO

A régió vezető vasúti áruszállítója
John Doe, company name
Befektetés időpontja


Befektetés összege

Kik ők?

Magyarország és a közép-európai régió vezető vasúti árufuvarozással foglalkozó vállalata tizenöt évvel ezelőtt alakult. A vasúti árufuvarozással elsősorban speciális, köztük veszélyes, túlsúlyos, túlméretezett áruk szállításával foglalkozó cégcsoport Szerbiától a német határig épített ki szállítási folyosót.

A CER csoport ma már hat országban (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Ausztria, Románia), 11 saját és 8 bérelt mozdonnyal, közel 160 fő munkavállalóval van jelen a piacon.

Felismerve a digitalizáció fontosságát, a cégcsoport saját operatív irányítású informatikai rendszer (RIS) kidolgozásán és annak folyamatos fejlesztésén dolgozik. A saját fejlesztésű informatikai rendszerét már használja Magyarországon. Jelenleg folyamatban van a IV. Vasúti csomagnak megfelelő fejlesztés, és a használat kiterjesztése a többi tagvállalatra.

Számokban

A Széchenyi Alapok a hazai vállalatok vezető tőkefinanszírozó partnere. Célja a magyar gazdaság versenyképességének javítása, az innovatív iparágak fejlesztése, a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdeképessé válásának elősegítése és gazdaságfejlesztési célok megvalósítása.

0

Milliárd

0

Számokban